Известување од УЈП – Поставен е (Образецот БС-ПЗСО) Барање за субвенционирање на износ за исплата на придонеси од задолжително социјално осигурување во е-даноци

Почитувани,

Ве информираме дека во системот на Е-ДАНОЦИ на УЈП, ПОСТАВЕН Е НОВИОТ
ОБРАЗЕЦ БС-ПЗСО
– Барање за субвенционирање на износ за исплата на придонеси од задолжително социјално осигурување, и истиот може да се пополнува и поднесува.

Барањето е поствено во системот на Е-ДАНОЦИ во делот Поднесоци / Дополнителни услуги / Придонеси.

Check Also

Oдлука за кафетериите и угостителските објекти

Владата на Република Северна Македонија донесе Одлука за мерките за спречување на внесување и ширење …