КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОСИГУРУВАЊЕ КПУ БР.4/2019 ГОДИНА

Ве информираме дека ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС, како акредитирано друштво за КПУ, најавува Континуирано Профeсионално Усовршување Бр.4/2019 – 8/16 КПУ часа во месец НОЕМВРИ 2019 година, со следниот распоред:

Виница Хотел “Александар Парк” 12 ноември 2019
Охрид  Хотел “Милениум Палас”  13 ноември 2019
Битола  Хотел “Епинал”   14 ноември 2019
Струмица Хотел “Вила Парк” 15 ноември 2019
Скопје Хотел “Континентал” – Сала Клуб Фонтана 19 и 20 ноември 2019
Аранѓеловац Србија – Хотел “IZVOR” *****

www.a-hotel-izvor.com

21 – 24 ноември 2019
Гостивар Хотел “Бунар”  26 ноември 2019
Штип Радио “Канал 77” 27 ноември 2019

Почеток на предавањата од 9.30 часот.
Дополнително ќе објавиме програма со тематски содржини и подетални информации.

 

 

 

 

Check Also

НАПИС ОД ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ БР.6/2020 ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА КОНКУРЕНТНОСТА НА ДЕЛОВНИТЕ СУБЈЕКТИ ВО ТЕКОТ И ВО ПОСТ COVID-19 ПЕРИОДОТ

Финансиска поддршка- Инвестиции