КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ БР.2/2019 ГОДИНА

Ве информираме дека ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС, како акредитирано друштво за КПУ, најавува Континуирано Профeсионално Усовршување Бр.2/2019 – 8/16 КПУ часа во месец Мај и Јуни 2019 година, со следниот распоред:

Виница Хотел “Александар Парк” 17 мај 2019
Струмица Хотел “Вила Парк” 20 мај 2019
Штип Радио “Канал 77” 21 мај 2019
Скопје Хотел “Континентал” – Кристална Сала 22 мај 2019
Грција – Ouranoupoli – Athos Akrathos Beach Hotel ****

www.akrathos-hotel.gr

23 – 26 мај 2019
Битола Хотел “Епинал”  28 мај 2019
Охрид Хотел “Милениум Палас”  29 мај 2019
Гостивар  Хотел “Бунар”  30 мај 2019
Baden Baden Germanija

 

Alzas Francija Strasbourg и Colmar

Hotel  Heliopark ****

www.heliopark-hirsch.de

Hotel Europe Strasbourg ****

www.en.hotel-europe.com во срцето на
“La petite France”

01 – 04 јуни 2019

Почеток на предавањата од 9.30 часот.

Дополнително ќе објавиме програма со тематски содржини и подетални информации, како и Пријава за КПУ обука.

 

 

 

Check Also

СРЕДА, 15 ЈУЛИ Е НЕРАБОТЕН ДЕН ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ

ПОЧИТУВАНИ! Министерството за труд и социјална политика соопштува дека 15 јули, среда, Е НЕРАБОТЕН ДЕН …