КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ КПУ БР.1/2019 – 16 ЧАСА ВО МЕСЕЦ ЈАНУАРИ/ФЕВРУАРИ 2019 ГОДИНА

Ве информираме дека ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС, како акредитирано друштво за КПУ, најавува дводневно

Континуирано Профeсионално Усовршување Бр.1/2019-16 КПУ часа во месец Јануари и Февруари 2019 година, со следниот распоред:

Виница Хотел  “Александар Парк” 28 и 29. I.2019
Скопје Хотел “Континентал” Сала “Клуб Фонтана” 30 и 31. I.2019
Гостивар Хотел “Бунар”  01 и 02. II.2019
Штип Канал 77 04. II.2019
Скопје
Хотел “Континентал” Сала “Клуб Фонтана” 05 и 06. II.2019
Охрид Хотел “Милениум Палас”  07 и 08. II.2019
Струмица Хотел “Вила Парк” 11 и 12. II.2019
 Битола  Хотел “Епинал” 13 и 14. II.2019
 Будимпешта Хотел “Aquaworld Resort” 16 – 19. II.2019


Почеток на предавањата од 9.30 часот

 

 

Check Also

НАПИС ОД ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ БР.6/2020 ЗА ФИНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА КОНКУРЕНТНОСТА НА ДЕЛОВНИТЕ СУБЈЕКТИ ВО ТЕКОТ И ВО ПОСТ COVID-19 ПЕРИОДОТ

Финансиска поддршка- Инвестиции