КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ БР.1/2020 ГОДИНА

Почитувани,

Ве информираме дека ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС, како акредитирано друштво за КПУ, најавува Континуирано Профeсионално Усовршување Бр.1/2020 – 8/16 КПУ часа во месец Јануари и Февруари 2020 година, со следниот распоред:

Гостивар

Хотел “Бунар”

27 jануари 2020

Скопје

Event Centar Ragusa 360

28 и 29 jануари 2020

Виница

Хотел “Александар Парк”

30 и 31 jануари 2020

Скопје

Event Centar Ragusa 360

04 и 05 февруари 2020

Охрид

Хотел “Милениум Палас”

06 и 07 февруари 2020

Штип

Радио “Канал 77”

10 февруари 2020

Битола

Хотел “Епинал”

11 и 12 февруари 2020

Струмица

Хотел “Вила Парк”

13 и 14 февруари 2020

Банско Бугарија

Hotel  “Pirin Golf Hotel and Spa” *****

www.piringolf.bg

15 – 18 февруари 2020

 

Почеток на предавањата од 9.30 часот.

Дополнително ќе Ви проследиме програма со тематски содржини и подетални информации.

 

 

Check Also

НАПИС ОД ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ БР.6/2020 ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА КОНКУРЕНТНОСТА НА ДЕЛОВНИТЕ СУБЈЕКТИ ВО ТЕКОТ И ВО ПОСТ COVID-19 ПЕРИОДОТ

Финансиска поддршка- Инвестиции