КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ КПУ БР.3/2018 – 16 КПУ ЧАСА ВО МЕСЕЦ ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

Ве информираме дека ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС, како акредитирано друштво за КПУ, најавува дводневно

Континуирано Профeсионално Усовршување Бр.3/2018-16 КПУ часа во месец Октомври и Ноември 2018 година, со следниот распоред:

Виница Хотел “Александар Парк” 09 и 10. X.2018
Бања
(до Банско) Бугарија
Хотел “Hot Springs Medical and Spa” 11 до 14. X.2018
Скопје Хотел “Континентал” Сала “Клуб Фонтана” 16 и 17. X.2018
Охрид Хотел “Милениум Палас”  18 и 19. X.2018
Гостивар  Хотел “Бунар”  26 и 27. X.2018
Струмица Хотел “Вила Парк” 30 и 31. X.2018
Битола Хотел “Епинал”  01 и 02.XI.2018
Париз – Франција “HOTEL IBIS – PARIS” 14 – 18.XI.2018

Почеток на предавањата од 9.30 часот

 

 

 

Check Also

Податоци за плата за месец Октомври 2018 година

Во прилог податоци за плата за месец Октомври 2018 година. Податоци за плата за Oктомври …