КОНТИНУИРАНО ПРОФСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ БР.5/2019 ГОДИНА

Почитувани,

Ве информираме дека ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС, како акредитирано друштво за КПУ, најавува Континуирано Профeсионално Усовршување Бр.5/2019 – 8/16 КПУ часа во месец Декември 2019 година, со следниот распоред:

Скопје Хотел “Континентал” – Сала Клуб Фонтана 16 и 17 декември 2019
Охрид Хотел “Милениум Палас” 23 декември 2019
Штип Радио “Канал 77” 24 декември 2019

Почеток на предавањата од 9.30 часот.

Дополнително ќе Ви проследиме програма со тематски содржини и подетални информации.

 

 

Check Also

Коефициент на МДБ за Јануари 2020 година

Врз основа на член 44 од Законот за данокот на добивка (“Службен весник на Р …