КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ КПУ БР.4/2018-8 ЧАСА ВО МЕСЕЦ НОЕМВРИ/ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА

Ве информираме дека ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС, како акредитирано друштво за КПУ, најавува еднодневно

Континуирано Профeсионално Усовршување Бр.4/2018-8 КПУ часа во месец Ноември и Декември 2018 година, со следниот распоред:

Скопје Хотел “Континентал” Сала “Клуб Фонтана” 29.XI.2018
Виница Хотел “Александар Парк” 30.XI.2018
Струмица Хотел “Вила Парк” 04.XII.2018
Гостивар  Хотел “Бунар”  05.XII.2018
Битола
Хотел “Епинал” 06.XII.2018
Охрид Хотел “Милениум Палас”  07.XII.2018


Почеток на предавањата од 9.30 часот

Check Also

Податоци за плата за ЈАНУАРИ 2020 година

Во прилог податоци за плата за месец ЈАНУАРИ 2020 година (Податоци за плата за Јануари 2020.pdf)