КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ БР.3/2019 ГОДИНА

Ве информираме дека ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС, како акредитирано друштво за КПУ, најавува Континуирано Профeсионално Усовршување Бр.3/2019 – 8 КПУ часа во месец ОКТОМВРИ 2019 година, со следниот распоред:

Виница Хотел “Александар Парк” 08 октомври 2019
Струмица Хотел “Вила Парк” 09 октомври 2019
Штип Радио “Канал 77” 15 октомври 2019
Скопје Хотел “Континентал” – Сала Клуб Фонтана 16 октомври 2019
Битола  Хотел “Епинал”   17 октомври 2019
Охрид  Хотел “Милениум Палас”  18 октомври 2019
Гостивар Хотел “Бунар”  21 октомври 2019

Кипар – Грција – Хотел “Tasia Maris Beach Hotel & Spa ****

www.tasiamarisbeach.com

23 – 27 октомври 2019

Почеток на предавањата од 9.30 часот.
Дополнително ќе објавиме програма со тематски содржини и подетални информации, како и Пријава за КПУ обука.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

Податоци за плата за ЈАНУАРИ 2020 година

Во прилог податоци за плата за месец ЈАНУАРИ 2020 година (Податоци за плата за Јануари 2020.pdf)