Напис од Деловни Информации бр.5/2020 за Субвенции до 50% на придонеси од ЗСО

Напис од Деловни Информации БР.5-2020 за Субвенции до 50% на придонеси од ЗСО

Check Also

Продолжува да важи платеното породилно отсуство до завршувањето на времените мерки

  За да се обезбеди заштита и грижа на децата, Владата на Република Северна Македонија …