НАПИС ОД ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ БР.6/2020 ЗА ФИНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА КОНКУРЕНТНОСТА НА ДЕЛОВНИТЕ СУБЈЕКТИ ВО ТЕКОТ И ВО ПОСТ COVID-19 ПЕРИОДОТ

Финансиска поддршка- Инвестиции

Check Also

ОДЛУКА НА ВЛАДА ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН 15.07.2020 ГОДИНА

Согласно заклучокот на Владата од 74-тата седница одржана на 7 јули 2020 година, среда, 15 …