НАЈАВА ЗА КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ КПУ БР.3/2017-8 ЧАСА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ ЕДНОДНЕВНА ПРОГРАМСКА ЕДУКАЦИЈА

Ве информираме дека ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС, како акредитирано друштво за КПУ, најавува еднодневно

Континуирано Профeсионално Усовршување Бр.3/2017-8 КПУ часа во месец Декември 2017 година, со следниот распоред:

Струмица Хотел “Вила Парк” 20. XII.2017
Скопје Хотел “Континентал” Сала “Клуб Фонтана” 21. XII.2017
Виница Хотел “Александар Парк” 22. XII.2017
Гостивар Хотел “Бунар” 25. XII.2017
Битола Хотел “Епинал” 26. XII.2017
Охрид Хотел “Милениум Палас” 27. XII.2017

Вo прилог Програма со тематски содржини како и задолжителна Пријава за КПУ пред секој настан, од причина што во истата ќе бидат наведени податоци за бројот на Вашето лично уверение, колку часови сте посетувале и од која тематска содржина. Во Ваш интерес е пријавата навремено да ни ја доставувавате заради редовно ажурирање на податоците во ИСОС. Можете да ја испратите на е-маил: info@eurokonsaltplus.com.mk

Почеток на предавањата од 9 часот.

Преземи Програма за КПУ Бр. 3-2017


Преземи Пријава за КПУ Бр. 3-2017


Регистрација за посета на КПУ обуки

Check Also

Податоци за плата за Мај 2019 година

Во прилог податоци за плата за месец Мај 2019 година (Отвори.pdf)