НАЈАВА ЗА КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ КПУ БР.1/2017-16 ЧАСА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ ДВОДНЕВНА ПРОГРАМСКА ЕДУКАЦИЈА

Ве информираме дека ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС, како акредитирано друштво за КПУ, најавува дводневно

Континуирано Профeсионално Усовршување Бр.1/2017-16 часа во месец Октомври 2017 година, со следниот распоред:

Битола Хотел “Епинал” 09 и 10.10.2017
Скопје Хотел “Континентал” Сала Клуб Фонтана 12 и 13.10.2017
Виница Хотел “Александар Парк” 17 и 18.10.2017
Скопје Хотел “Континентал” Сала Клуб Фонтана 19 и 20.10.2017
Струмица Хотел “Глигоров” 24 и 25.10.2017
Охрид Хотел “Милениум Палас” 26 и 27.10.2017
Гостивар Хотел “Бунар” 30 и 31.10.2017

           Вo прилог Програма со тематски содржини како и задолжителна Пријава за КПУ пред секој настан, од причина што во истата ќе бидат наведени податоци за бројот на Вашето лично уверение, колку часови сте посетувале и од која тематска содржина. Во Ваш интерес е пријавата навремено да ни ја доставувавате заради редовно ажурирање на податоците во ИСОС. Можете да ја испратите на е-маил: info@eurokonsaltplus.com.mk

Почеток на предавањата од 9 часот.

Преземи Програма за КПУ Бр. 1-2017


Преземи Пријава за КПУ Бр. 1-2017


Преземи Презентација КПУ бр.1-2017


Регистрација за посета на КПУ обуки

Check Also

Коефициент на МДБ за месец Ноември 2018 година

Врз основа на член 44 од Законот за данокот на добивка (“Службен весник на Р …