ОДЛУКА ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА ВНЕСУВАЊЕ И ШИРЕЊЕ НА КОРОНАВИРУСОТ КОВИД-19

Во Службен весник на РСМ 123/2020 Владата на РСМ ја објави Одлуката за изменување и дополнување на Одлуката за мерките за спречување на внесување и ширење на коронавирусот, со која Одлука од 13 Мај 2020 година дозволено е започнување со работа на некои Институции и активности со задолжително почитување на протоколите дадени како прилог во самата Одлука.

Прилог: Oдлука од Службен весник 123-2020

Check Also

Oдлука за кафетериите и угостителските објекти

Владата на Република Северна Македонија донесе Одлука за мерките за спречување на внесување и ширење …