Податоци за плата за Март 2019

Во прилог податоци за плата за месец Март 2019 година (Отвори pdf.)

Check Also

КОНТИНУИРАНО ПРОФСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ БР.5/2019 ГОДИНА

Почитувани, Ве информираме дека ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС, како акредитирано друштво за КПУ, најавува Континуирано Профeсионално …