Податоци за плата за месец Април 2015 година

Податоци за пресметка на плата за месец Април 2015

Check Also

Лично ослободување за 2018 година

Согласно објавата на Министерството за финансии во „Службен Весник на РМ“ бр.193/17, личното ослободување по …