Податоци за плата за месец Мај 2018 година

Во прилог податоци за плата за месец Мај 2018 година.

Податоци за плата за месец Мај 2018 година (pdf.)

 

 

Check Also

КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ БР.2/2019 ГОДИНА

Ве информираме дека ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС, како акредитирано друштво за КПУ, најавува Континуирано Профeсионално Усовршување …