ПОДАТОЦИ ЗА ПЛАТА ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2017

Плата Септември

Check Also

ВИСИНА НА МИНИМАЛНА ПЛАТА ЗА МЕСЕЦИТЕ АПРИЛ, МАЈ И ЈУНИ 2020 ГОДИНА

ПОЧИТУВАНИ   Согласно Уредбата за примена на Законот за Минимална плата во РСМ за време …