Податоци за плата за месец Септември 2018 година

Во прилог податоци за плата за месец Септември 2018 година.

Податоци за плата за Септември 2018

 

 

Check Also

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА ПОСЕТУВАЊЕ НА КПУ ОБУКИ – ДЕК 2018

Notice: JavaScript is required for this content.