Податоци за плата за месец Февруари 2017 година

Податоци за плата за месец Февруари 2017 година според Државниот завод за статистика од 22.02.2017 година.

Plata-Fevruari

Check Also

СООПШТЕНИЕ: РОКОТ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА ДДВ-04 ПРИЈАВА КЕ БИДЕ ПРОДОЛЖЕН

Почитувани, Ви ја проследуваме објавата од УЈП на Р.М “Е-ДАНОЦИ ВО ПРЕКИН – РОКОТ ЗА …