Податоци за плата за месец Јануари 2017 година

Податоци за плата за месец Јануари 2017 година

Check Also

Лично ослободување за 2018 година

Согласно објавата на Министерството за финансии во „Службен Весник на РМ“ бр.193/17, личното ослободување по …