Податоци за плата за месец Ноември 2018 година

Во прилог податоци за плата за месец Ноември 2018 година.

Податоци за плата за Ноември 2018 (отвори pdf.)

Check Also

Минимална плата за период од Април 2019 до Март 2020 година

Согласно објавата на Министерството за труд и социјална политика, објавена во (“Службен весник на РМ” …