Податоци за плата за Февруари 2018 година

Во прилог податоци за плата за месец Февруари 2018 година.

Податоци за плата за Февруари 2018 година

Check Also

Потсетување

Почитувани, Ве потсетуваме дека најкасно до утре 31.01.2018 година (среда), сите трговци поединци – сметковoдители, …