Податоци за плата за Февруари 2020 година

Во прилог податоци за плата за месец ФЕВРУАРИ 2020 година (Податоци за плата за Февруари 2020.Pdf)

Check Also

Oдлука за кафетериите и угостителските објекти

Владата на Република Северна Македонија донесе Одлука за мерките за спречување на внесување и ширење …