РЕГИСТРАЦИЈА ЗА ПОСЕТУВАЊЕ НА КПУ ОБУКИ – ОКТОМВРИ 2019

Check Also

Коефициент на МДБ за Септември 2019 година

Врз основа на член 44 од Законот за данокот на добивка (“Службен весник на Р …