Советувања за изготвување годишна сметка за 2014 година

ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС ОРГАНИЗИРА 

СОВЕТУВАЊЕ ЗА ДОНЕСЕНИ И НАЈАВЕНИ ЗАКОНСКИ ИЗМЕНИ 

СОВЕТУВАЊАТА ЌЕ СЕ ОДРЖАТ:

Виница -хотел “Александар Парк”…..06.10.2015 година,

Скопје -хотел “Континентал”…………..07.10.2015 година,

Струмица -хотел “Глигоров”…………….08.10.2015 година,

Охрид -хотел “Милениум”…………………13.10.2015 година,

Битола -хотел “Епинал”……………………..14.10.2015 година.

БАРСЕЛОНА – ШПАНИЈА со посета на Валенсија во период од 03 до 07 Ноември 2015 година

Check Also

ПРОДОЛЖЕНОТО ПОРОДИЛНО ОТСУСТВО ТРАЕ СЕ ДО ЗАВРШУВАЊЕТО НА ВРЕМЕНИТЕ МЕРКИ!

Министерството за труд и социјална политика информира дека на работничките кои се на продолжено породилно …