СОВЕТУВАЊА ЗА ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНА СМЕТКА ЗА 2016-та

ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС ОРГАНИЗИРА 

СОВЕТУВАЊЕ ЗА ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНА СМЕТКА ЗА 2016 ГОДИНА 

СОВЕТУВАЊАТА ЌЕ СЕ ОДРЖАТ:

Скопје -хотел “Континентал”…………..24 и 25.01.2017 година,

Виница -хотел “Александар Парк”…..26 и 27.01.2017 година,

Скопје -хотел “Континентал”…………..31.01 и 01.02.2017 година,

Битола -хотел “Епинал”…………………02 и 03.02.2017 година,

Охрид -хотел “Милениум”………………07 и 08.02.2017 година,

Струмица-хотел “Вила Парк”……………09 и 10.2017 година.

АРАНЃЕЛОВАЦ- Р.СРБИЈА во период од 12 до 15 Февруари 2017 година

Покана за Советување Изготвување на Годишна сметка за 2016 година

Check Also

Лично ослободување за 2018 година

Согласно објавата на Министерството за финансии во „Службен Весник на РМ“ бр.193/17, личното ослободување по …