Цени на горива објавени во 2019 година

Највисоки малопродажни цени
09.01.2019 година

  1. (ЕУРО СУПЕР) БС  – 95               58,50
  2. (ЕУРО СУПЕР) БС – 98                60,50
  3. ЕУРО ДИЗЕЛ БС (Д – Е V)          55,00

Check Also

Коефициент на МДБ за Јануари 2019 година

Врз основа на член 44 од Законот за данокот на добивка (“Службен весник на Р …