Податоци за плата за Февруари 2011 година

 

ПЛАТА ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2011  ГОДИНА

Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-1835/1 од 28.02.2011 година.


 

За подетално да ги видите податоците кликнете овде.

Check Also

Податоци за плата за ОКТОМВРИ 2011 година

– Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-7371/1   од 28.10.2011 година. За …