Податоци за плата за ЈУНИ 2011

Податоци за плата за месец  ЈУНИ 2011 година (ПРЕВЗЕМИ pdf.)

Check Also

Податоци за плата за ОКТОМВРИ 2011 година

– Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-7371/1   од 28.10.2011 година. За …