Податоци за плата за ЈУЛИ 2011 година


Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-5326/1
  од 27.07.2011 година.

За подетално да ги видите податоците (ПРЕЗЕМИ pdf.)


Check Also

Податоци за плата за ОКТОМВРИ 2011 година

– Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-7371/1   од 28.10.2011 година. За …