Податоци за плата за АВГУСТ 2011 година

 

Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-5823/1
  од 29.08.2011 година.

За подетално да ги видите податоците (ПРЕЗЕМИ pdf.)


Check Also

Податоци за плата за ОКТОМВРИ 2011 година

– Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-7371/1   од 28.10.2011 година. За …