Податоци за плата за ОКТОМВРИ 2011 година

Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-7371/1
  од 28.10.2011 година.

За подетално да ги видите податоците (ПРЕВЗЕМИ.pdf.)


Check Also

Податоци за плата за СЕПТЕМВРИ 2011 година

  – Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-6545/1   од 27.09.2011 година. …