Податоци за плата за НОЕМВРИ 2011 година

– Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-8133/1
  од 28.11.2011 година.

За подетално да ги видите податоците (ПРЕВЗЕМИ.pdf.)


 

 

 

Check Also

Податоци за плата за СЕПТЕМВРИ 2011 година

  – Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-6545/1   од 27.09.2011 година. …