Известување и Барање за добивање уверение за сметководител или овластен сметководител

 

Министерството за финансии на РМ објави Известување за поднесување барање за добивање уверение за сметководител или овластен сметководител и Барање за добивање уверение за сметководител или овластен сметководител и истите можете да ги погледнете во прилог.

Известување за поднесување барање за добивање уверение за сметководител или овластен сметководител

Барање за добивање уверение за сметководител или овластен сметководител


 

 

Check Also

Коефициент на МДБ за Септември 2018 година

Врз основа на член 44 од Законот за данокот на добивка (“Службен весник на Р …