Податоци за плата за АПРИЛ 2013 година

 

Податоци за пресметка на плата за месец  Април 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).


Check Also

Коефициент на МДБ за Декември 2017 година

Врз основа на член 44 од Законот за данокот на добивка(“Службен весник на Р. Македонија”, …