Податоци за плата за СЕПТЕМВРИ 2013 година

Податоци за пресметка на плата за месец Септември 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).


Check Also

НОВА ВЕРЗИЈА НА КЛИЕНТСКИ СОФТВЕР ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ПРИДОНЕСИТЕ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО МЕДИУМИТЕ

Согласно Уредбата со законска сила за субвенционирање на придонеси од задолжително социјално осигурување за вработени во …