Цени на Горива

Цени на горива објавени во 2019 година

Највисоки малопродажни цени 01.05.2019 година (ЕУРО СУПЕР) БС  – 95               72,00 (ЕУРО СУПЕР) БС – 98                74,00 ЕУРО ДИЗЕЛ БС (Д – Е V)          63,50 Највисоки малопродажни цени 16.04.2019 година (ЕУРО СУПЕР) БС  – 95               71,50 (ЕУРО …

Читај повеќе »

Цени на горива објавени во 2018 година

Највисоки малопродажни цени 25.12.2018 година (ЕУРО СУПЕР) БС  – 95               61,00 (ЕУРО СУПЕР) БС – 98                63,00 ЕУРО ДИЗЕЛ БС (Д – Е V)          58,00 Највисоки малопродажни цени 11.12.2018 година (ЕУРО СУПЕР) БС  – 95               61,50 (ЕУРО …

Читај повеќе »