Плати 2011

Податоци за плата за ЈУНИ 2011

Податоци за плата за месец  ЈУНИ 2011 година (ПРЕВЗЕМИ pdf.)

Читај повеќе »

Податоци за плата за ЈУНИ 2011

Податоци за плата за месец  ЈУНИ 2011 година (ПРЕВЗЕМИ pdf.)

Читај повеќе »

Податоци за плата за Мај 2011 година

Податоци за плата за месец МАЈ 2011 година (ПРЕВЗЕМИ pdf.)

Читај повеќе »

Податоци за плата за Мај 2011 година

Податоци за плата за месец МАЈ 2011 година (ПРЕВЗЕМИ pdf.)

Читај повеќе »

Податоци за плата за Април 2011

  ПЛАТА ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ 2011  ГОДИНА – Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-3591/1   од 27.04.2011 година. За подетално да ги видите податоците (отвори pdf.)

Читај повеќе »

Податоци за плата за Април 2011

  ПЛАТА ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ 2011  ГОДИНА – Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-3591/1   од 27.04.2011 година. За подетално да ги видите податоците (отвори pdf.)

Читај повеќе »

Податоци за плата за Февруари 2011 година

 

ПЛАТА ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2011  ГОДИНА

- Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-1835/1 од 28.02.2011 година.


Читај повеќе »

Податоци за плата за Февруари 2011 година

  ПЛАТА ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2011  ГОДИНА – Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-1835/1 од 28.02.2011 година.

Читај повеќе »

Плата за Јануари 2011

ПОДАТОЦИ ЗА ПЛАТА ЗА МЕСЕЦ
  Јануари 2011 ГОДИНА


- Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.  br.08-840/1 od
28.01.2011 godina.

Читај повеќе »

Плата за Јануари 2011

ПОДАТОЦИ ЗА ПЛАТА ЗА МЕСЕЦ   Јануари 2011 ГОДИНА – Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.  br.08-840/1 od 28.01.2011 godina.

Читај повеќе »