Издаваштво

Редовна стручна литература

alt

    “Деловни Информации”     Стручно списание кое излегува два пати месечно на А-5 формат со најновите деловни информации, за практична примена на прописите и актуелна тековна проблематика. Разработува и третира најнова проблематика од економско финансиска и правна област, работни односи и претприемништво низ постојните и неколку нови рубрики: 1) Дилема; 2) Даноци, акцизи, придонеси и други давачки; 3) …

Читај повеќе »

Редовна стручна литература

alt

“Деловни Информации” Стручно списание кое излегува два пати месечно на А-5 формат со најновите деловни информации, за практична примена на прописите и актуелна тековна проблематика. Разработува и третира најнова проблематика од економско финансиска и правна област, работни односи и претприемништво низ постојните и неколку нови рубрики: 1) Дилема; 2) Даноци, акцизи, придонеси и други давачки; 3) Сметководство и Ревизија; 4) …

Читај повеќе »

Контен План и Билатерални договори

alt

  НОВО!!!  АНАЛИТИЧКИ СМЕТКОВЕН ПЛАН, ИЗДАНИЕ 2011/2012 ГОДИНА   ЦЕНА: 1.575,00 ДЕНАРИ СО ВКЛУЧЕН ДДВ.     Билатерални Договори 1.800,00 денари

Читај повеќе »

Контен План и Билатерални договори

alt

  АНАЛИТИЧКИ СМЕТКОВЕН ПЛАН ЦЕНА: 1.575,00 ДЕНАРИ СО ВКЛУЧЕН ДДВ.   Билатерални Договори 1.800,00 денари                

Читај повеќе »