Книги

Контен План и Билатерални договори

alt

  АНАЛИТИЧКИ СМЕТКОВЕН ПЛАН ЦЕНА: 1.575,00 ДЕНАРИ СО ВКЛУЧЕН ДДВ.   Билатерални Договори 1.800,00 денари                

Читај повеќе »

Контен План и Билатерални договори

alt

  НОВО!!!  АНАЛИТИЧКИ СМЕТКОВЕН ПЛАН, ИЗДАНИЕ 2011/2012 ГОДИНА   ЦЕНА: 1.575,00 ДЕНАРИ СО ВКЛУЧЕН ДДВ.     Билатерални Договори 1.800,00 денари

Читај повеќе »