Јавно

Советувања за изготвување годишна сметка за 2014 година

ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС ОРГАНИЗИРА  СОВЕТУВАЊЕ ЗА ДОНЕСЕНИ И НАЈАВЕНИ ЗАКОНСКИ ИЗМЕНИ  СОВЕТУВАЊАТА ЌЕ СЕ ОДРЖАТ: Виница -хотел “Александар Парк”…..06.10.2015 година, Скопје -хотел “Континентал”…………..07.10.2015 година, Струмица -хотел “Глигоров”…………….08.10.2015 година, Охрид -хотел “Милениум”…………………13.10.2015 година, Битола -хотел “Епинал”……………………..14.10.2015 година. БАРСЕЛОНА – ШПАНИЈА со посета на Валенсија во период од 03 до 07 Ноември 2015 година

Читај повеќе »

Пресметка на плата од Јануари 2015 година

Нова верзија на клиентски софтвер За да можете да ја поднесете пресметката за плата за месец Јануари 2015 година, задолжително преземете ја најновата верзија на “МПИН“ клиентскиот софтвер (од 31.12.2014 година), преку веб страницата на УЈП. Пресметката за плата МПИН доставете ја преку интернет, на следната е-пошта: celaplata@ujp.gov.mk При доставување на образецот “МПИН“ за повеќе даночни обврзници, ве молиме пресметките …

Читај повеќе »

Неработни денови во 2015 година

Програма на неработни денови за 2015 година Согласно со Законот за празниците на Република Македонија (Сл.весник на РМ број 21/98 и 18/07) во 2015 година неработни денови се: За сите граѓани на РМ · 01 јануари (четврток), Нова Година · 07 јануари (среда), Божик, првиот ден на Божик според православниот календар · 13 април (понеделник), Велигден, вториот ден на Велигден …

Читај повеќе »

Податоци за плата за СЕПТЕМВРИ 2013 година

Податоци за пресметка на плата за месец Септември 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »

Еуро Консалт Плус организира Советување во

ХОЛАНДИЈА (со авионски превоз) ХОТЕЛ €œ,,HAMPSHIRE -€“ SAVOY ROTERDAM ,, € **** во период од 25 до 28 октомври 2013 година. Покана за советување – [pdf ОТВОРИ.pdf]

Читај повеќе »

Податоци за плата за АВГУСТ 2013 година

Податоци за пресметка на плата за месец Август 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »

Податоци за плата за ЈУЛИ 2013 година

Податоци за пресметка на плата за месец Јули 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »

Податоци за плата за ЈУНИ 2013 година

Податоци за пресметка на плата за месец Јуни 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »

Податоци за плата за МАЈ 2013 година

  Податоци за пресметка на плата за месец  Мај 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »

Податоци за плата за АПРИЛ 2013 година

  Податоци за пресметка на плата за месец  Април 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »