Податоци за плата за СЕПТЕМВРИ 2013 година

Податоци за пресметка на плата за месец Септември 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »

Еуро Консалт Плус организира Советување во

ХОЛАНДИЈА (со авионски превоз) ХОТЕЛ €œ,,HAMPSHIRE -€“ SAVOY ROTERDAM ,, € **** во период од 25 до 28 октомври 2013 година. Покана за советување – [pdf ОТВОРИ.pdf]

Читај повеќе »

Податоци за плата за АВГУСТ 2013 година

Податоци за пресметка на плата за месец Август 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »

Податоци за плата за ЈУЛИ 2013 година

Податоци за пресметка на плата за месец Јули 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »

Податоци за плата за ЈУНИ 2013 година

Податоци за пресметка на плата за месец Јуни 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »

Податоци за плата за МАЈ 2013 година

  Податоци за пресметка на плата за месец  Мај 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »

Податоци за плата за АПРИЛ 2013 година

  Податоци за пресметка на плата за месец  Април 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »

Податоци за плата за МАРТ 2013 година

  Податоци за пресметка на плата за месец  Март 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »

Податоци за плата за ФЕВРУАРИ 2013 година

  Податоци за пресметка на плата за месец Февруари 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »

Податоци за плата за ЈАНУАРИ 2013 година

  Податоци за пресметка на плата за месец Јануари 2013-та година (ОТВОРИ.pdf).

Читај повеќе »