За нас

  “ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС” е компанија која од основањето во 2003-та година на пазарот успешно е застапена на полето на консалтинг услугите од областа на правно и економско финансиското работење, и издаваштвото од наведените области. Од областа на економско – финансискиот консалтинг предмет на работа претставуваат консалтинг услугите кои се однесуваат на економско – финансискиот и сметководствениот сектор. Во делот …

Читај повеќе »

За нас

  “ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС” е компанија која од основањето во 2003-та година на пазарот успешно е застапена на полето на консалтинг услугите од областа на правно и економско финансиското работење, и издаваштвото од наведените области. Од областа на економско – финансискиот консалтинг предмет на работа претставуваат консалтинг услугите кои се однесуваат на економско – финансискиот и сметководствениот сектор. Во делот …

Читај повеќе »

Контен План и Билатерални договори

alt

  НОВО!!!  АНАЛИТИЧКИ СМЕТКОВЕН ПЛАН, ИЗДАНИЕ 2011/2012 ГОДИНА   ЦЕНА: 1.575,00 ДЕНАРИ СО ВКЛУЧЕН ДДВ.     Билатерални Договори 1.800,00 денари

Читај повеќе »

Редовна стручна литература

alt

    “Деловни Информации”     Стручно списание кое излегува два пати месечно на А-5 формат со најновите деловни информации, за практична примена на прописите и актуелна тековна проблематика. Разработува и третира најнова проблематика од економско финансиска и правна област, работни односи и претприемништво низ постојните и неколку нови рубрики: 1) Дилема; 2) Даноци, акцизи, придонеси и други давачки; 3) …

Читај повеќе »

Контен План и Билатерални договори

alt

  АНАЛИТИЧКИ СМЕТКОВЕН ПЛАН ЦЕНА: 1.575,00 ДЕНАРИ СО ВКЛУЧЕН ДДВ.   Билатерални Договори 1.800,00 денари                

Читај повеќе »

Редовна стручна литература

alt

“Деловни Информации” Стручно списание кое излегува два пати месечно на А-5 формат со најновите деловни информации, за практична примена на прописите и актуелна тековна проблематика. Разработува и третира најнова проблематика од економско финансиска и правна област, работни односи и претприемништво низ постојните и неколку нови рубрики: 1) Дилема; 2) Даноци, акцизи, придонеси и други давачки; 3) Сметководство и Ревизија; 4) …

Читај повеќе »

Податоци за плата за Февруари 2011 година

 

ПЛАТА ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2011  ГОДИНА

- Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-1835/1 од 28.02.2011 година.


Читај повеќе »

Податоци за плата за Февруари 2011 година

  ПЛАТА ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2011  ГОДИНА – Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.08-1835/1 од 28.02.2011 година.

Читај повеќе »

Плата за Јануари 2011

ПОДАТОЦИ ЗА ПЛАТА ЗА МЕСЕЦ
  Јануари 2011 ГОДИНА


- Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.  br.08-840/1 od
28.01.2011 godina.

Читај повеќе »

Плата за Јануари 2011

ПОДАТОЦИ ЗА ПЛАТА ЗА МЕСЕЦ   Јануари 2011 ГОДИНА – Соопштение на Министерството за труд и социјална политика бр.  br.08-840/1 od 28.01.2011 godina.

Читај повеќе »