Закон за вршење на сметководствени работи

ОБЈАВЕН НОВИОТ ЗАКОН ЗА ВРШЕЊЕ НА СМЕТКОВОДСТВЕНИ РАБОТИ Во (Службен весник на РСМ 173/2022) од 01.08.2022 година објавен е новиот Закон за вршење на сметководствени работи кој влегува во сила на 09.08.2022 година. Со влегување во сила ...

Прикажи