Коефициент на МДБ за Декември 2021 година

Прикажи

Коефициент на МДБ за Ноември 2021 година

Прикажи

Коефициент на МДБ за ОКТОМВРИ 2021 година

Прикажи

Коефициент на МДБ за СЕПТЕМВРИ 2021 година

Прикажи

Коефициент на МДБ за АВГУСТ 2021 година

Прикажи

Коефициент на МДБ за Јули 2021 година

Прикажи

Коефициент на МДБ за Јуни 2021 година

Прикажи

КОЕФИЦИЕНТ НА МДБ ЗА МАЈ 2021 ГОДИНА

Прикажи

KOEФИЦИЕНТ НА МДБ ЗА АПРИЛ 2021 ГОДИНА

Прикажи

Коефициент на МДБ за МАРТ 2021 година

Прикажи