Податоци за плата за Јуни 2020 година


Во прилог податоци за плата за месец JУНИ 2020 година  (Податоци за плата за ЈУНИ 2020 Отвори pdf.)

Check Also

НОВА ВЕРЗИЈА НА КЛИЕНТСКИ СОФТВЕР ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ПРИДОНЕСИТЕ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО МЕДИУМИТЕ

Согласно Уредбата со законска сила за субвенционирање на придонеси од задолжително социјално осигурување за вработени во …