КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Исконтактирајте не за повеќе информации

Адреса:
ул.”Јордан Мијалков” бр.30, 1000 Скопје, Македонија

Телефон

Еуро Консалт Плус

02/3215-327

02/3215-328

Ромео Костадинов

02/3211-616;

076/355-553

Советници:

romeo@eurokonsaltplus.com.mk
julija@eurokonsaltplus.com.mk
magdica@eurokonsaltplus.com.mk
elena@eurokonsaltplus.com.mk

Техничко уредување и подршка:

marep@eurokonsaltplus.com.mk