Почитувани,

Ве информираме дека ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС, најавува Обука во месец Октомври 2022 година, со следниот распоред:

Хотел „Spa Resort & Hotel “Vrnjačke Terme” ****
Цена 13.000 денари за четиридневен престој, по лице во двокреветна соба.

Цената вклучува: Превоз, 3 ноќевања на база HB (полупансион), користење на спа центар, такса за престој, туристички придружник и патничко осигурување.

Цената НЕ вклучува: Доплата за еднокреветна соба 4.500 денари за целиот престој.
Плаќањето на аранжманот најкасно до 20.10.2022 година ќе се смета за потврдена резервација.

  • Цена за еднодневна обука 2.360 денари со вклучен 18% ДДВ.
  • Цена за дводневна обука во странство (два дена) 4.000 ден. (ослободено од ДДВ по член 14 став 2 точка 3а од Закон за ДДВ).

Начин на плаќање  исклучиво на трансакциска сметка:
Еуро Консалт Плус ЕДБ МК 4030005567697
Tрансакциска сметка: 270000001040794, Халкбанк АД Скопје Пријавата пополнете ја и испратете ја на нашата e-маил адреса: info@eurokonsaltplus.com.mk

Пријава за обука

Програма за Обука Октомври 2022.pdf

——————————————-
Подетални информации за хотелот:
https://vrnjacketerme.rs
/https://www.youtube.com/watch?v=Z2TrIJP3jBs&t=2s