Почитувани,

Во прилог e понудата и купонот за претплата за 2021.
Во истата нудиме дополнителна услуга “Утрински брифинг” поради отежнатите можности и рестрикции за директна комуникација со Вас.
“Утрински брифинг” претставува можност за директна интернет врска, три дена во неделата, во траење од 30 минути, со главниот и одговорен уредник или уредник на стручните списанија, преку интернет платформа. 
На брифингот ќе бидат застапени темите за новите измени во законската регулатива, претстојните тековни обврски и рокови, одговори на поставени прашања и дилеми   

Терминот на одржување е од 9,00 до 9 и 30 часот, секој понеделник среда и петок. 
Затоа Ве молиме навреме да ја разгледата понудата и да ни посочите дали ќе присуствувата на  “Утрински брифинг”.

Со првиот почнуваме првиот работен ден на 04 Јануари 2021 година и во купонот за претплата ќе треба да се ажурираат Вашите податоци. Посебно обрнете внимание на Вашата маил адреса на која ќе треба да добиете линк за on -line следење на брифингот, за непречено техничко организирање на истиот.

Ви благодариме однапред.

Еуро Консалт Плус ДОО Скопје